15-годишната пловдивчанка, която удари служителка в дрогерия  в Кючука, се

...
15-годишната пловдивчанка, която удари служителка в дрогерия  в Кючука, се
Коментари Харесай

Лъснаха още престъпления от миналото на невръстната пловдивчанка, която нападна продавачка в Кючука

15-годишната пловдивчанка, която удари служителка в дрогерия  в Кючука, се пробвала да открадне козметика от магазина. Това алармираха осведомени със случая. Това било и повода за побоя. Припомняме, че девойката бе отведена в ареста, откакто удари 24-годишна пловдивчанка, служителка в магазин за козметика на Събота пазара. Потърпевшата направила забележка на девойката, а тя почнала да се държи жестоко и последвал удара. Инцидентът е станал пред погледите на клиентите на магазина.



Веднага е била извикана полиция и нападателната тийнейджърка отведена в близкото районно.

От прокуратурата оповестиха, че по случая е формирано бързо произвеждане за безчинство. Още седмица ще продължи следствието и чак тогава ще се реши, по какъв начин ще се действа с малолетната пловдивчанка.



В обособена кореспонденция се проверява и съмненията за кражба. Правят се инспекции по кое време и по какъв начин е станало закононарушението, изземват се записи от камерите.

След информация стана ясно, че досега 15-годишната Ангелова е без прегрешения. Тя е с чисто съдено минало. Оказва се, че това е първото нарушение на пловдивчанката.

Припомняме, че побойничката В. Ангелова е възпитаничка на едно от елитните учебни заведения в града под тепетата. Предпочита паметните заведения и като всеки един младеж обича селфитата в тях.

Източник: TrafficNews.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР